Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada proposa tres nous tallers formatius

L’Ajuntament d’Igualada proposa tres nous tallers formatius

L’Ajuntament d’Igualada ofereix noves formacions en el marc de la Xarxa Anoia Emprèn, juntament amb la Diputació de Barcelona i la Generalitat
22-03-2019

La regidoria de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, en el marc de la Xarxa Anoia Emprèn i amb la col·laboració de l’àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona i el programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, proposa en els propers mesos activitats formatives per l’acompanyament de persones emprenedores i la consolidació i el creixement d’empreses.

El primer taller de formació, 10 coses que els autònoms han de saber i ningú els explica, abordarà diferents aspectes, no sempre coneguts, que regulen les normatives i que afecten els treballadors autònoms. En el decurs de la sessió s’analitzarà quin és el llindar òptim per transformar-se en S.L., les bonificacions de la quota d’autònoms, l’atur, la pluriactivitat, la contractació de col·laboradors, la contractació de familiars, la conciliació amb la vida personal, les mesures contra el frau fiscal i el treballador autònom econòmicament dependent (TRADE). Aquesta activitat està adreçada principalment a persones emprenedores que estan planificant el seu projecte empresarial i professionals autònoms amb la seva empresa ja en funcionament. La sessió anirà a càrrec de Yolanda Presa, experta en l’àmbit fiscal, laboral i econòmic financer. Té una durada total de 4 hores i es realitzarà el dia 6 de maig, de 9 a 13h.

La segona activitat, Kit bàsic de comunicació per donar a conèixer el teu negoci, té per objectiu ajudar a les empreses de nova creació a conèixer les eines per desenvolupar una identitat corporativa eficaç, saber-la adequar al sector de l’activitat i diferenciar-se de la competència a través de les eines de comunicació. Entre els continguts que es tractaran durant l’activitat, s’inclouen el posicionament comercial (qui som i com volem ser percebuts?), la identitat corporativa per a la construcció de la marca (el logotip, el base line, el manual bàsic d’identitat corporativa), la targeta de visita, el web, la presentació corporativa, les xarxes socials, l’e-mailing i newsletter. L’activitat està adreçada principalment a persones emprenedores que tinguin un projecte empresarial o que estan començant la seva activitat i tenen dubtes sobre la comunicació que estan desenvolupant. La sessió serà impartida per Montserrat Codina, experta en comunicació i redactora creativa publicitària per a emprenedors, PIMEs i grans empreses. L’activitat té una durada total de 5 hores i es realitzarà el dia 21 de maig, de 9 a 14h.

Finalment, el tercer taller serà El nou consumidor és 3.0. Com acomplir amb les seves expectatives. El seu objectiu és conèixer com són i què esperen les noves generacions (mil·lenials, centennials, etc) i les que no són tan noves però amb renovats hàbits de consum i quines són les seves inquietuds i exigències cap al mercat. La sessió permetrà aprendre a dibuixar el client objectiu: què és un arquetip de client 3.0 i quines expectatives cal generar-li; descobrir l’evolució del consumidor en general (canvi d’hàbits, necessitats i motivacions); aprendre les tècniques online i offline amb les quals es pot abordar aquesta nova tipologia de consumidor per no deixar-lo indiferent; identificar noves oportunitats de negoci inspirades en els nous hàbits i tendències de consum i, finalment, emprar les noves tecnologies com a eina d’innovació per generar noves propostes de productes i serveis pels canals més adients. L’activitat, que està adreçada principalment a persones emprenedores o empreses de recent creació, serà impartida per Montse Ramos, experta en màrqueting i vendes i col·laboradora a la UPC, UB i Fundemi Universitat Ramon Llull, entre altres. L’activitat té una durada total de 8 hores i es realitzarà els dies 4 i 11 de juny, de 9 a 13h.

Els tallers de formació són gratuïts i les places limitades. Es pot consultar el programa complet dels cursos AQUÍ. Les inscripcions es poden fer AQUÍ o contactant amb l’IG-Nova Tecnoespai, on també es poden fer les inscripcions, al telèfon 93 806 65 55.

  • Compartir