Sou a: Dinamització Econòmica / Emprenedoria i empresa / Servei de formació pel desenvolupament empresarial

Servei de formació pel desenvolupament empresarial

Activitats formatives per millorar les competències i habilitats directives i de gestió empresarial de les persones emprenedores i empresaris.

  • 1. TREBALLADOR AUTÒNOM: INFORMA’T DE TOTES LES OBLIGACIONS I DRETS QUE TENS

Dates: 19 i 26 de març 2019, de 9:00h a 12:00 h

L’objectiu del taller és conèixer de forma global la figura de l'empresari individual o treballador autònom, des de totes les seves vessants, analitzant tot els seus drets i obligacions i incidint en els ajuts, beneficis fiscals i de seguretat social. Adreçat principalment a persones emprenedores que no han iniciat la seva activitat i persones que s’hagin donat d’alta recentment com a treballadors autònoms.

Descarrega't el programa del curs.

Inscripcions: Places exhaurides. CURS COMPLET  • 2. COM FER PRESSUPOSTOS PER GUANYAR DINERS

9 de abril de 2019 de 9:00h a 13:00 h

L’objectiu del taller és aprendre a realitzar pressupostos de venda dels productes o serveis tenint en compte els costos directes, els costos d’estructura, les unitats venudes i el marge ponderat per tal d’aconseguir beneficis. Adreçat principalment a persones emprenedores que tinguin un projecte empresarial o que estan començant la seva activitat i responsables d’empreses de recent creació que vulguin aprendre una metodologia per realitzar els pressupostos als seus clients.

Descarrega't el programa del curs.

Inscripcions: Places exhaurides. CURS COMPLET  • 3. 10 COSES QUE ELS AUTÒNOMS HAN DE SABER I NINGÚ ELS HI EXPLICA

6 de maig de 2019 de 9:00h a 13:00 h

L’objectiu del taller és conèixer diferents aspectes, no sempre coneguts, que regulen les normatives i que afecten els treballadors autònoms. Adreçat principalment persones emprenedores que estan planificant el seu projecte empresarial i professionals autònoms/es amb la seva empresa ja en funcionament.

Descarrega't el programa del curs.

Inscripcions: https://goo.gl/forms/uSlGIvE9OyK43YNi1  • 4. KIT BÀSIC DE COMUNICACIÓ PER DONAR A CONÈIXER EL TEU NEGOCI

21 de maig de 2019 de 9:00h a 14:00 h

L’objectiu del taller és ajudar a les empreses de nova creació a conèixer les eines per a desenvolupar una identitat corporativa eficaç, saber-la adequar al sector de l'activitat i diferenciar-se de la competència a través de les eines de comunicació. Adreçat principalment a persones emprenedores que tinguin un projecte empresarial o que estan començant la seva activitat i tenen dubtes sobre la comunicació que estan desenvolupant.

Descarrega't el programa del curs.

Inscripcions: https://goo.gl/forms/uSlGIvE9OyK43YNi1  • 5. EL NOU CONSUMIDOR ÉS 3.0, COM ACOMPLIR AMB LES SEVES EXPECTATIVES

4 i 11 de juny 2019 de 9:00h a 13:00 h

L’objectiu del taller és conèixer com són i què esperen les noves generacions (mil.lennials, centennials, etc.) i les que no tan noves però amb renovats hàbits de consum i quines són les seves inquietuds i exigències cap al mercat. Adreçat principalment a persones emprenedores o empreses de recent creació.

Descarrega't el programa del curs.

Inscripcions: https://goo.gl/forms/uSlGIvE9OyK43YNi1Lloc: IG-NOVA Tecnoespai – Avinguda Barcelona, 105, Igualada.

Cursos gratuïts. Places limitades.

Inscripcions: https://goo.gl/forms/uSlGIvE9OyK43YNi1

Per més informació, podeu contactar amb IG-NOVA Tecnoespai al 93 806 65 55.

   

  • Compartir