Sou a: Dinamització Econòmica / Emprenedoria i empresa

EMPRENEDORIA I EMPRESA

IG-NOVA TECNOESPAI té com a objectiu fomentar la creació i la instal·lació d’empreses a Igualada i l'Anoia, mitjançant la prestació de serveis a emprenedors/es i empresaris/es.

Tecnoespai

IG-NOVA TECNOESPAI és un centre de serveis a emprenedors/es i empresaris/es per a fomentar la creació i la instal·lació d’empreses a Igualada i l'Anoia.

Podeu demanar més informació sobre els serveis que s'hi ofereixen a l'Avinguda Barcelona 105 d'Igualada, al telèfon  93 806 65 55 i al correu electrònic: ignovatecnoespai@aj-igualada.net

Horari: De dilluns a divendres, de 8 a 20h.

foment emprenedoria

  • Assessorament tècnic i especialitzat per a les persones que volen crear una nova empresa. Ajudem a elaborar el Pla d'Empresa, accedir a finançament, programes, ajuts i subvencions, i molt més.

dinamitzacio

  • Activitats formatives gratuïtes, seminaris i jornades per millorar les competències i habilitats directives i de gestió empresarial de les persones emprenedores i empresàries.

reempresa

  • Reempresa: servei de cessió i compra-venda de petites i mitjanes empreses

oficina atenció empresarial

  • Assessorament tècnic i especialitzat per a les persones que volen desenvolupar una empresa ja existent. Ajudem a agilitzar tràmits, accedir a finançament, programes, ajuts i subvencions, i molt més.

vivers

cessioespais

  • Compartir