Sou a: Inici / Noticies / Sessió ordinària de ple, juny de 2017

Sessió ordinària de ple, juny de 2017

Abans de la sessió ordinària, la Síndica Municipal ha exposat els trets principals de la seva memòria d'actuacions corresponent a l'any 2016
21-06-2017

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, 20 de juny, doble sessió plenària. Primer, en sessió extraordinària, la Síndica Municipal de Greuges, ha presentat la MEMÒRIA d'actuacions corresponent a l'any 2016. A continuació s'ha celebrat el ple ordinari del mes de juny, amb l'assistència de tots els regidors de la corporació.

L'ordre del dia, que es pot consultar AQUÍ, ha començat amb l'aprovació de l'acta de la sessió del mes de maig. Tot seguit s'ha abordat la part resolutiva, amb la ratificació de tres decrets d'Alcaldia: el que estableix la xifra oficial de població a 1 de gener de 2017, el del projecte executiu del nou aparcament de la piscina de Les Comes i el de l'aprovació inicial del Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM). A continuació s'han debatut i aprovat un punt de l'àrea d'Acció Social i Igualtat i dos d'Hisenda i, prèvia declaració d'urgència, s'ha donat compte de dos decrets relatius a la redistribució de regidories del govern municipal i s'han aprovat dues proposicions resolutives en la mateixa línia, referents a comissions informatives i retribucions de membres de la corporació.

Reestructuració del govern municipal · El recent nomenament de la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Igualada, Àngels Chacón, com a directora general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, ha provocat canvis en la distribució de responsabilitats al govern municipal de la capital de l’Anoia, que s’han concretat en el ple ordinari d’aquest dimarts, 20 de juny. Chacón continuarà essent regidora de Dinamització Econòmica i Coneixement, però abandona altres àrees de govern i la seva dedicació exclusiva retribuïda al consistori. Les competències d’Interior passen a la regidoria de Qualitat Urbana, a càrrec del segon tinent d’alcalde, Jordi Pont, i la fins ara regidora d’Ensenyament i Joventut, Patrícia Illa, ho serà també de Turisme, Promoció de la Ciutat, Comerç i Mercats, passant a tenir dedicació exclusiva.

A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple, incloent els resultats específics de cada votació:

.

  • Compartir