Sou a: Inici / Noticies / Termini de candidatures pels Premis Ciutat d'Igualada

Termini de candidatures pels Premis Ciutat d'Igualada

Els premis, que arriben aquest any a la 21a edició, es lliuraran en una gala que tindrà lloc a l’Ateneu el proper 20 de novembre.
19-09-2016

El proper divendres, 30 de setembre, finalitza el termini general de presentació de treballs per als Premis Ciutat d’Igualada en els apartats d’Art Digital Jaume Graells, de Composició Musical Paquita Madrigera, de Fotografia Procopi Llucià, de Compromís Social i Cívic Mossèn Còdol, de Disseny Gaspar Camps en la seva modalitat de Disseny Gràfic i de Poesia Joan Llacuna.

El 30 de setembre també s’acaba el termini per optar a l’ajut igual’ART que es concedeix al millor projecte d’arts visuals, dotat amb dos mil euros. El termini del Premi de Recerca Doctor Joan Mercader va finalitzar el passat 9 de setembre amb cinc projectes presentats i el del premi d’Investigació Jaume Caresmar, de caràcter biennal, acabarà l’1 de setembre de 2017.

Els treballs poden lliurar-se, personalment o per correu certificat, al departament municipal de Promoció Cultural, a la Plaça Sant Miquel número 12, 2n pis, d’Igualada. Les oficines obren de dilluns a divendres de 8 a 15h Les obres hauran d'anar acompanyades d'una plica tancada, amb les dades personals de l’autor que no hauran de constar en cap part visible de l’obra. Els treballs que optin a les categories de Composició Musical, de Compromís Social i Cívic, de Disseny i de Poesia es poden enviar per correu electrònic a i el premi d’Art Digital a . Les bases completes es poden consultar AQUÍ i es poden sol·licitar al correu electrònic o al telèfon 93 803 19 50, extensió 505.

Els Premis Ciutat d’Igualada, que arriben enguany a la 21 edició, els convoca l’Ajuntament d’Igualada a través del departament de Promoció Cultural, amb el suport diferents entitats i patrocinadors. El veredicte i lliurament dels guardons es durà a terme el diumenge, dia 20 de novembre, en una gala que se celebrarà al Teatre Municipal l’Ateneu.

  • Compartir