Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Cultura / Premis Ciutat d'Igualada

Premis Ciutat d'Igualada

Un any més, l’Ajuntament d’Igualada, d’acord amb les entitats i persones que hi participen, presenten les bases dels Premis Ciutat d’Igualada.

Ens plau presentar-vos i invitar-vos a participar en la XXVa edició dels Premis Ciutat d’Igualada de creació artística, recerca i compromís social. Els convoca l’Ajuntament d’Igualada, per mitjà del departament de Promoció Cultural, i compta amb el suport de les entitats que participen en l’organització i el patrocini dels premis.

Termini general de recepció: 30 de setembre de 2020

Els treballs dels premis que ho indiquen, poden lliurar-se per correu electrònic a culturaigualada@gmail.com o personalment o mitjançant correu certificat al Departament de Promoció Cultural, a la plaça de Sant Miquel, 12, 2n pis - 08700 Igualada, de dilluns a divendres de 8 a 14 hores. Les obres hauran d'anar acompanyades d'una plica tancada, amb les dades personals de l’autor, que no hauran de constar en cap part visible de l’obra.
Els guanyadors o els seus representants legals que no recullin el premi en el decurs de l’acte de lliurament, perdran tots els drets.

Veredicte i lliurament de premis: 22 de novembre de 2020. a les 11.30 h, es retransmetrà pel canal Youtube de l’Ajuntament  d’Igualada, https://www.youtube.com/user/ajuntamentIGUALADA, que aquest any se celebrarà en un acte sense públic al Teatre Municipal l’Ateneu.

Consulteu les bases completes a: www.igualada.cat, o bé podeu demanar-les per correu: cultura@aj-igualada.net o al tel. 938 031 950 (extensió 505). Si els treballs excedeixen les 6Mb cal enviar-los a culturaigualada@gmail.com

El fet de participar en qualsevol dels premis ciutat d’Igualada suposen el coneixement i l’acceptació íntegra de les bases de cada premi que trobareu en aquesta pàgina.

Descarregueu les diferents bases dels premis

Totes les bases resumides dels premis Ciutat d'Igualada 2020CATALÀ

Premis d'Art Digital Jaume Graells

Nacional/Internacional

CATALÀCASTELLANOENGLISH

Premi de Poesia Joan Llacuna

Nacional/Internacional en llengua catalana

CATALÀ

Compromís Social i Cívic Mossèn Còdol

Àmbit local

CATALÀFITXA INSCRIP.

Premi de Fotografia Procopi Llucià

Nacional/Internacional

CATALÀCASTELLANOENGLISH

Premi a la Composició Musical Paquita Madriguera

Nacional/Internacional

CATALÀCASTELLANOENGLISH

Premi de disseny Gaspar Camps

Àmbit local/Comarcal

CATALÀFITXA INSCRIP.

Premi Honorífic Ciutat d'Igualada 2020

Àmbit local

CATALÀ

Premi d'investigació Jaume Caresmar

Àmbit d'estudi local/Comarcal

CATALÀ

Premi de recerca Doctor Joan Mercader 2019/2020

Àmbit d'estudi local/Comarcal

CATALÀ

  • Compartir
Pertany a: