Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Cultura / Servei Local de Català

Servei Local de Català

 

El Servei Local de Català d’Igualada forma part del Consorci per a la Normalització Lingüística, que és un ens públic integrat per la Generalitat de Catalunya, ajuntaments, consells comarcals i algunes diputacions.

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat està format per 4 consells comarcals (Anoia, Bages, Berguedà i Cerdanya) i pels ajuntaments d’Igualada i Manresa. La finalitat del Centre és fomentar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua catalana. Per això s’ofereixen els serveis següents:

  • Ensenyament de català per a adults
  • Assessorament lingüístic
  • Promoció de l'ús social de català
  • Voluntariat per la llengua

Properament començarem les inscripcions als cursos ordinaris de català per a persones adultes del període setembre-desembre 2022.  

Per inscriure’s a un curs de català, cal saber-ne el nivell. Si no se sap, es pot fer una prova de col·locació del 5 al 9 de setembre . Es pot sol·licitar a través del portal web www.cpnl.cat/inscripcions/prova

El procés d'inscripció es pot fer totalment en línia a través del portal web del 12 al 16 de setembre. Les inscripcions dels  alumnes del darrer any són el 12 i 13 de setembre i les inscripcions per als nous alumnes són el 14, 15 i 16 de setembre. Tant les inscripcions com les proves de col·locació s’han de fer en línia. Amb tot, si necessiteu ajuda per al tràmit d’inscripció, podeu demanar hora a partir del 5 de setembre trucant al 93 804 88 99 o al 634 757 345 o escrivint a igualada@cpnl.cat.

Els cursos s'ofereixen en modalitat presencial i en línia. En la pàgina web trobareu un cercador que permet localitzar de manera senzilla el cursos que es faran (http://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos/). Tot i així, adjuntem la informació dels cursos que es faran a Igualada i l'Anoia de manera presencial.

Per a més informació, podeu contactar amb la responsable del servei.

Sílvia Martorell
Servei Local de Català
Centre Cívic Nord
Carrer de Sant Martí de Tous, 6, 2a. planta
Tel. 93 804 88 99
634 75 73 45
  • Compartir