Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Cultura / Servei Local de Català

Servei Local de Català

 

El Servei Local de Català d’Igualada forma part del Consorci per a la Normalització Lingüística, que és un ens públic integrat per la Generalitat de Catalunya, ajuntaments, consells comarcals i algunes diputacions.

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat està format per 4 consells comarcals (Anoia, Bages, Berguedà i Cerdanya) i pels ajuntaments d’Igualada i Manresa. La finalitat del Centre és fomentar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua catalana. Per això s’ofereixen els serveis següents:

  • Ensenyament de català per a adults
  • Assessorament lingüístic
  • Promoció de l'ús social de català
  • Voluntariat per la llengua

Properament començarem les inscripcions als cursos ordinaris de català per a persones adultes del període abril - juny 2022.  
Per inscriure’s a un curs de català, cal saber-ne el nivell. Si no se sap, es pot fer una prova de col·locació abans del dia 15 de març, que es pot sol·licitar a través del portal web www.cpnl.cat/inscripcions/

El procés d'inscripció es pot fer totalment en línia a través del portal web del 24 al 29 de març. Les inscripcions dels  alumnes del darrer any són el 24 i 25 de març i les inscripcions per als nous alumnes són el 28 i el 29 de març. Tant les inscripcions com les proves de col·locació s’han de fer en línia. Amb tot, si necessiteu ajuda per al tràmit d’inscripció, podeu demanar hora a partir del 14 de març trucant al 93 804 88 99 o al 634 757 345 o escrivint a igualada@cpnl.cat.

Els cursos s'ofereixen en modalitat presencial i en línia. En la pàgina web trobareu un cercador que permet localitzar de manera senzilla el cursos que es faran (http://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos/); tot i així, us adjuntem la informació dels cursos que es faran a Igualada i l'Anoia de manera presencial.

Per a més informació, podeu contactar amb la responsable del servei.

Sílvia Martorell
Servei Local de Català
Carrer Lleida, núm.78 (edifici Ig-nova Ocupació)
Tel. 93 804 88 99
634 75 73 45
  • Compartir