Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Cultura / Premi de suport a projectes d'arts visuals Igual'ART 2024/25

Premi de suport a projectes d'arts visuals Igual'ART 2024/25

EL DEPARTAMENT DE CULTURA DE L’AJUNTAMENT D’IGUALADA CONVOCA EL PREMI DE SUPORT A PROJECTES D’ARTS VISUALS IGUAL’ART 2024/25, AMB L’OBJECTIU DE PROMOURE I ESTIMULAR LA CREACIÓ ARTÍSTICA.

L’objectiu d'aquest premi és estimular la creació artística en l’àmbit local.

S’atorgarà al millor projecte d’arts visuals inèdit en qualsevol de les seves disciplines: pintura, escultura, dibuix o gravat, com també en fotografia, videoart o la combinació de qualsevol d’elles. No s’acceptaran projectes ben definits o que ja estiguin executats completament, però tampoc idees sense cap element realitzat prèviament. La candidatura haurà de poder demostrar que la seva és una idea executable, ja sigui com a responsable d’un projecte de comissariat, a títol individual o bé, agrupada en un col·lectiu.

El premi per estimular la creació artística està dotat amb 2.000 € subjectes a retenció fiscal. L’import es farà efectiu en dues parts iguals: 1.000 €  en la proclamació del projecte guanyador i 1.000 € en el moment de dur a terme l’exposició.

Podeu consultar les bases del premi a continuació. I també us podeu descarregar aquestes bases en aquest ENLLAÇ

Premis IGUALART_2024-25 by Ajuntament Igualada

  • Compartir
Pertany a: