Sou a: Acció Social i Habitatge / Projectes comunitaris / Tallers i Activitats de suport a la Criança

Tallers i Activitats de suport a la Criança

Tallers i activitats orientades a famílies amb infants de 0 a 24 mesos per donar suport a la criança.

L'entitat Dones amb Empenta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Igualada i el Departament de Benestar Social i Família organitza diversos tallers i activitats creatives, xerrades... de suport a la criança amb l'acompanyament de professionals que t'orientaran i on podràs consultar i compartir en família aspectes relacionats amb el desenvolupament, el maternatge, les relacions i les experiències de criança durant els primers mesos i anys de vida de les criatures.

Taller Compartim la criança

El taller s'adreça a qualsevol família que experimenta l'arribada d'un fill/a a les seves vides. Els canvis que esdevenen a tots nivells poden ser compartits amb d'altres famílies i amb les professionals que, des d'una actitud positiva i respectuosa de les seves particularitats, t'acompanyaran durant les sessions. Orientat especialment a famílies amb criatures de 0 a 12 mesos. 

El proper taller està previst iniciar-lo dimarts 12 de febrer. Les inscripcions estan ja obertes i també es podrà accedir un cop iniciat el taller que durarà fins desembre.

L'horari serà dimarts de 10 a 11:30 del matí a la Casa del Parc (parc del Xipreret)

Les inscripcions es poden fer per telèfon al 93 804 54 82 o bé per correu electrònic a

Taller Continuem compartint

Per aquelles famílies que ja han participat en el taller compartint la criança i tenen ganes de continuar mentre els seus fills encara són menors de 2 anys.

Aquest taller es fa els dilluns de 16 a 17:30.

 

  • Compartir