Sou a: Entorn Comunitari i Cooperació / Equipaments cívics / Centre Cívic de Fàtima / XVI Concurs fotogràfic "Ritus de Passió a Fàtima"

XVI Concurs fotogràfic "Ritus de Passió a Fàtima"

Bases concurs fotogràfic

TEMA: La Confraria de Fàtima, juntament amb el Centre Cívic de Fàtima d’Igualada, convoquen el XVI Concurs Fotogràfic Ritus de Passió a Fàtima, amb el tema central de la Setmana Santa i les processons que es realitzaran a Fàtima del 29 de març al 5 d’abril de 2015.

OBRES: Cada autor podrà presentar de 1 a 5 fotografies originals en blanc i negre o color.

FORMAT I TÈCNICA: Les imatges es podran realitzar amb qualsevol dispositiu fotogràfic. S’han de presentar en format digital, concretament en format JPG amb una resolució mínima adequada.

No s’admetrà cap fotografia que distorsioni la realitat. En cap cas s’acceptaran collages, canvis de lloc, clonatges, muntatges i/ o fotografies pintades o manipulades.

No es permetrà cap manipulació llevat del canvi de mida, retall, il·luminació o enfosquiment selectiu i la restauració del color original de l’escena.

IDENTIFICACIÓ: Cada fotografia ha de tenir un títol. Anirà acompanyada amb el nom i cognom de l’autor.

PREMIS: La dotació dels premis serà la següent :

1r  premi: 250 €

2n premi: 150 €

3r  premi: 100 €

Premi Especial Confraria: 200 € a la millor imatge escollida pel Jurat Especial format per membres de la Confraria de Fàtima.

El premi Especial escollit per membres de la Confraria de Setmana Santa, podrà ésser concedit a qualsevol autor, encara que hagi aconseguit un altre premi. La fotografia d’aquest premi ha de ser una imatge del Crist o la Mare de Déu.

TERMINIS: El termini de presentació d’originals finalitza el dia 30 d’abril de 2015 a les 12 del vespre.

TRAMESA: Les obres que concursen s’enviaran a través de correu electrònic a l’adreça centre.civic@aj-igualada.net, sempre indicant el títol i les dades de contacte (Nom, cognom, adreça, telèfon i NIF de l’autor). En l’assumpte indicar, “CONCURS FOTOGRÀFIC”: Ritus de Passió a Fàtima 2015”.

JURAT: El jurat que concedirà els premis estarà compost per tres persones de reconegut criteri fotogràfic.

VEREDICTE: El veredicte del Jurat serà inapel·lable i es donarà a conèixer en la inauguració de l’exposició del Premi, el dilluns, dia 18 de maig de 2015 a les 7 de la tarda, a la sala d’exposicions La Talaia (av. de la Pietat, 42-44, d’Igualada).

EXPOSICIÓ: Entre totes les obres presentades es realitzarà una selecció que s’exposaran del  18 de maig al 19 de juny de 2015.

ALTRES: Totes les obres premiades queden en propietat del Centre Cívic de Fàtima i la Confraria de Fàtima i podran ser utilitzades en publicacions i edicions, fent constar el nom de l’autor de cadascuna de les obres.

INFORMACIÓ: Per a qualsevol informació sobre el premi podeu trucar al telèfon d’informació del Centre Cívic de Fàtima, 93 8052621, de dilluns a divendres de 9 a 14 h o enviant un missatge al correu centre.civic@aj-igualada.net

PER CAPTURAR IMATGES

Diumenge de Rams  dia 29 de març de 2015

13h – Benedicció de Rams

Dijous Sant, dia 2 d’abril de 2015

22 h – Procesión de Nuestro  Padre Jesús Nazareno y María Santíssima de los Dolores

Divendres Sant, dia 3 d’abril de 2015

21 h – Procesión del Sto. Entierro y María Santísima de los Dolores

Diumenge de Pasqua, dia 5 d’abril de 2015

13 h del matí – Procesión de Nuestro Señor Resucitado

Lloc: Tots els actes i celebracions s’inicien a la Parroquia de Fàtima (c.de la Mare de Déu de la Mercè, núm. 12, d’Igualada). Per confirmar els horaris cal trucar al telèfon 93 805 26 21.

Hi col·labora: Agrupació Fotogràfica d’Igualada

 

  • Compartir