Sou a: Inici / La Ciutat / Festes i tradicions / Sant Joan

Sant Joan

Revetlla de Sant Joan - 23 de juny de 2016

L'Ajuntament d'Igualada i diferents entitats de la ciutat proposen aquest 2016 una completa programació per a celebrar la Revetlla de Sant Joan combinant tradició, lleure i música amb activitats per a totes les edats:

  • 18h Espectacle infantil - A la Plaça Pius XII, a càrrec de Landry el Rumbero, recuperant un seguit de cançons de tota la vida i passant-los pel sedàs de la rumba catalana. Organitza La Teixidora i APAC Rumba Catalana.
  •  19h Taller de perfeccionament de rumba - A la Plaça Pius XII, taller amb els Sabor de Gràcia, una activitat per a la qual cal inscripció prèvia a l’adreça casal@lateixidora.cat. Organitza La Teixidora i APAC Rumba Catalana.
  •  19h Arribada de la Flama del Canigó - Entrada a la ciutat de la Flama del Canigó, portada en relleus per atletes i escolars igualadins des de la Catalunya Nord. Organitza Flama del Canigó d'Igualada, col·labora Club Atlètic Igualada.
  •  20h Encesa del foc de Sant Joan - A la Plaça de l’Ajuntament, es farà l’encesa del peveter, es llegirà el manifest de la celebració i les diferents entitats i representants de municipis de la comarca encendran les seves torxes per endur-se el foc arribat des del Canigó. L’acte comptarà amb un espadat dels Moixiganguers i la interpretació de Muntanyes del Canigó i l’Himne Nacional de Catalunya Els Segadors per part de la Coral Xalest. En acabar, els atletes del CAI portaran la Flama fins el monestir de Montserrat.
  •  20:30h Foguerons de Sant Joan - A la Plaça del Pilar, amb la Flama portada des del Canigó s’encendran brases i tothom hi podrà escalfar el seu sopar de carmanyola. Hi haurà taules i cadires gratuïtes a disposició, amb reserva prèvia. Organitza La Teixidora.
  •  22h Revetlla Tradicional - Al pati de l'Escorxadorhi haurà foguera, coca de Sant Joan, cava i moscatell. Les actuacions musicals aniran a càrrec de Santi Carulla, cantant dels Mustang, i del grup Guateque, que interpretarà clàssics dels ’60 i els ’70. Organitza l’Associació de Gent Gran d’Igualada. L’aforament estarà limitat i es recomana comprar prèviament les entrades, al preu de 8 euros, al despatx de l’associació al Casal del Passeig Verdaguer.
  •  23h Correfoc - Sortint des de la Plaça Sant Miquel, coordinat pel Grup Mal Llamp d’Igualada i amb la participació dels Diables d’Igualada, els Petits Diables d’Igualada, els Pixapòlvora d’Igualada i els mateixos Mal Llamp, acompanyats dels Petits Mal Llamp.
  •  23h RumbaFest Igualada - A la Plaça Pius XII, concert gratuït que comptarà amb la presència dels Sabor de Gràcia, els Terratombats i 9Son. El RumbaFest és el primer festival itinerant de rumba catalana, més informació AQUÍ. Organitza La Teixidora i APAC Rumba Catalana.

 

  • Compartir