Sou a: Dinamització Econòmica / Sectors estratègics / Reindustrialització tèxtil: Anoia punt de moda

Reindustrialització tèxtil: Anoia punt de moda

Anoia Punt de Moda

Les empreses del sector tèxtil de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada han  dissenyat conjuntament una campanya de captació d’inversors. L’objectiu  és atraure empreses del sector de la moda que vulguin produir a  Igualada, i així generar llocs de treball i reactivar un sector clau per  a la comarca.

Igualada reuneix una sèrie de característiques que  la fan ideal per acollir centres productius, logístics i industrials de  grans marques i per integrar outlets de marques punteres al centre de la ciutat. Entre aquestes característiques destaquen l’oferta de sòl  industrial, la disponibilitat de mà d’obra especialitzada i amb  experiència, l’excel·lent posició geogràfica en un nus de comunicacions i  la capacitat logística, a més del suport empresarial de clústers i  institucions.

El fet que a l’Anoia hi hagi actualment marques de  moda de prestigi i implantades a una quarantena de països d’arreu del  món com Punto Blanco, Sita Murt, Buff o Escorpion, contribueix també a  fer més atractiu un territori que actualment representa un dels grups d’empreses fabricants de gènere de punt més importants d’Europa.

Més informació al web textilanoia.cat

  • Compartir