Els clubs

Els clubs de la Biblioteca ofereixen un espai de trobada i intercanvi per als aficionats a la lectura, la filosofia i el cinema. Les trobades es fan periòdicament a la Biblioteca i són conduïdes per un moderador expert. El primer club de lectura es va posar en marxa l’any 2003 i actualment n’hi ha nou en funcionament. A més, la Biblioteca també dóna suport a clubs d’altres equipaments i centres. El preu d'inscripció per tot l'any als club de lectura és de 6 € (excepte per als clubs infantils i juvenils i per al club de cinema).

Per participar cal inscriure’s personalment a la Biblioteca i, en cas que no hi hagi places, les persones interessades podran apuntar-se a la llista d’espera.

Club de lectura d'adults.

Els seus membres llegeixen una selecció d’obres clàssiques i actuals, traduccions i novel·les de diversos gèneres. Hi ha tres grups en funcionament. Les trobades són els dijous. Moderadors: Maria Enrich i Josep Pallarès.

Club de lectura en català

Un club per llegir i comentar novel·les en català, en especial obres d’autors i autores catalanes de tots els temps, tot i que també s’hi inclouen algunes traduccions. Les trobades del club són els dimecres a les 7 de la tarda. Moderadora: Magda Bartrolí

Club de lectura fàcil en català

Tertúlia per a persones adultes que volen practicar el català a partir de la lectura de textos fàcils. Les trobades són els dimarts a les 7 de la tarda. Amb la col·laboració del Servei Local de Català d’Igualada. Moderadora: Sílvia Martorell.

Club de filosofia

El club pretén apropar la filosofia als lectors, amb una tria de textos filosòfics per a tot tipus de públic. Les trobades es fan els dissabtes al matí. Moderador: Rafael Carmona.

Club de lectura en anglès.

Es comenten obres adaptades i la tertúlia, que es fa els dilluns, és íntegrament en anglès. Els assistents han de tenir un nivell mig d’anglès. Moderadora: Judith Rovira. Una setmana abans del club es projecta una versió del llibre feta al cinema en versió original subtitulada.

Club de cinema

Debat després de la projecció d’una pel·lícula basada en un text literari. Assistència projecció és lliure i oberta a tothom, però per assistir a la tertúlia cal inscripció prèvia. Moderador: Joan Millaret i Valls. Hi ha places disponibles.

Club de lectura infantil

El club més petit de la Biblioteca. Hi poden participar nens i nenes d’entre 8 a 12 anys. Moderadora: Francina Bacardit. Hi ha places disponibles.

Territori fantàstic.

Adreçat a persones majors de 14 anys i crossovers, el club fa tertúlia sobre obres de ciència ficció i literatura fantàstica. Moderadora: Eva M. Sabaté. Hi ha places disponibles.

  • Compartir