Sou a: Entorn Comunitari i Cooperació / Cooperació i solidaritat / Oferiment d'ajuda a les persones refugiades pel conflicte de Síria

Oferiment d'ajuda a les persones refugiades pel conflicte de Síria

La Generalitat de Catalunya vol disposar d’un inventari de recursos a nivell de tot Catalunya, aquesta eina recollirà aquests béns i serveis i facilitarà la gestió dels recursos adreçats als refugiats a tot Catalunya. Per poder fer aquest inventari han activat una fitxa que es pot emplenar des de les  administracions públiques, entitats privades i també persones particulars, que és el vostre cas.

Aquest qüestionari s’ha de portar emplenat a l’Ajuntament corresponent, en el cas d’Igualada, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), situada a la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament, o a la recepció de l’Espai Cívic Centre (c/ Trinitat, 12) o al departament de Cooperació (c/ Trinitat, 12 , 2n. pis).

Descarrega: Fitxa d'inventari de recursos per a l'acollida de persones refugiades 

Si voleu, també la podeu trobar a la pàgina web gencat.cat , dins la pestanya de  tràmits, en el següent enllaç:

http://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/20151214-inventari-refugiats-tramits-00001

Us informem també que les dades de la fitxa, una vegada rebudes per la Generalitat, seran transferides a l’entitat que gestionarà el voluntariat a cada poble o ciutat. En el cas d’Igualada a Creu Roja Anoia.

Gràcies per la vostra col·laboració. 

  • Compartir