Sou a: Acció Social i Igualtat / Inclusió i Cohesió Social / Banc d'articles reutilitzables i material infantil

Banc d'articles reutilitzables i material infantil

El Banc d'articles reutilitzables i material infantil té com a funció principal la recepció i supervisió de diferent tipus de materials per a la seva posterior donació a persones en situació de necessitat.

Té com a funció principal la recepció i la supervisió de diferent tipus de materials per la seva posterior donació a persones en situació de pobresa que ho necessitin.

El Banc d'articles reutilitzables i material infantil consisteix en fer una cartera d'ofertes i demandes de mobiliari, material de la llar i material infantil i escolar, com ara cotxets, bressols, motxilles, llibres, bates...
Les donacions són totalment voluntàries i gratuïtes. Les famílies que donen el material no reben res a canvi, i d'altra banda, la família a la qual se li dóna o se li presta el material, no ha de pagar cap tipus de lloguer.

Aquest projecte és una actuació que es fa conjuntament amb les entitats Armpa, ATLAS, Càritas, la societat municipal PIMHA, l'Oficina d'Inclusió i Cohesió Social (OTIC) i el servei de medi ambient de l'Ajuntament d'Igualada. 
Els serveis socials bàsics i els serveis o entitats que disposen de treballadores socials seran els encarregats de detectar si alguna família és susceptible de ser beneficiària d'aquest recurs.

Banc d'articles reutilitzables i material infantil

Carrer Nicolau Tous núm 29
Telefon: 93 805 27 59
Horari: dimecres i divendres, de 9h a 12h.
             divendres de 17h a 19h.

 

  • Compartir