Higiene i bugaderia

El projecte d'higiene i bugaderia està orientat a aquelles persones que sense suport social o familiar no disposen d'un habitatge o no té les condicions òptimes per poder portar a terme una higiene personal adequada.

El projecte d'higiene i bugaderia s'orienta a la necessitat de prestar un servei davant la situació de crisi econòmica i social, oferint un recolzament important als serveis socials i a les entitats socials del municipi en l'atenció a les persones més vulnerables.

L'objectiu del projecte és proporcionar a les persones sense llar o amb un habitatge amb males condicions un espai d'assistència bàsica: roba neta, dutxa i higiene personal.

S'ofereix un espai on dutxar-se dignament amb la màxima normalitat possible, proporcionant tovalloles, sabó i roba en aquells casos que sigui necessari.

El servei de bugaderia pretén oferir un espai on les famílies que tenen un habitatge deficient o no en tenen, tinguin la possibilitat de poder netejar la seva roba i portar-la en les condicions adequades.

Els serveis socials bàsics i els serveis o entitats que disposen de treballadors/res socials seran els encarregats de detectar si alguna família és susceptible a ser beneficiària d'aquests recursos.

 


  • Compartir