Sou a: Acció Social i Habitatge / Oficina Local d'Habitatge

Oficina local d'habitatge

L´Oficina d´Habitatge d’Igualada és un organisme municipal a través del qual es dóna resposta a la necessitat creixent de proximitat ciutadana de les polítiques d´habitatge mitjançant una oficina única d’atenció.

L´Oficina d´Habitatge d’Igualada és un organisme municipal a través del qual es dóna resposta a la necessitat creixent de proximitat ciutadana de les polítiques d´habitatge mitjançant una oficina única d’atenció, on hi podeu trobar els següents serveis:

  • Tramitació i gestió dels Ajuts al pagament del lloguer, com la Renda Bàsica d’Emancipació i l’ajut al lloguer per a persones amb risc d’exclusió social, conegut com a Ajut al lloguer Just.
  • Tramitació i gestió dels Ajuts a la rehabilitació d´habitatges i edificis, i  els informes previs corresponents.
  • Tramitació dels ajuts a l’accés a l’habitatge protegit.
  • Borsa d´habitatge social per a propietaris que vulguin llogar el seu habitatge i llogaters que busquin pis a bon preu.
  • Tramitació de cèdules d’habitabilitat.
  • Inscripció a les promocions que realitza l´Ajuntament d´Igualada a través de la societat municipal PIMHA.
  • Assessorament sobre qüestions d´habitatge en general.

Si voleu rebre informació actualitzada de l'inici de convocatòries us podeu subscriure al nostre butlletí digital.

Accediu al formulari de SUBSCRIPCIÓ

Per a més informació us podeu dirigir a l´Oficina d´Habitatge d´Igualada, situada al Ajuntament d’Igualada (Pl. de l’Ajuntament, 1, d’Igualada) o al telèfon  93 803 19 50

Habitatges Joves a Igualada - Promotora igualadina d'habitatges, S.L.

 

La societat municipal Promotora Igualadina Municipal  d’Habitatges, S.L. (PIMHA) ha realitzat i promou actuacions per facilitar  l’accés a l’habitatge als col·lectius que, per raons socials o de renda, no  poden o tenen dificultats per accedir al mercat lliure de l’habitatge.

Els habitatges per a joves d’Igualada són gestionats des de la societat municipal PIMHA S.L, Promotora Igualadina Municipal d’Habitatges.

En l’actualitat hi han un total de 35 habitatges en règim de lloguer amb un preu  assequible, majoritàriament de protecció oficial. De moment, en les promocions actuals els habitatges són d’una i dues habitacions.

Per accedir a qualsevol d’aquests habitatges cal apuntar-se e la llista d’espera, a la qual pot accedir-hi qualsevol persona que reuneixi els requisits per poder arrendar un habitatge de PIMHA. D’aquesta llista sempre se’n farà ús cada vegada que un habitatge queda lliure.

Per a més informació us podeu dirigir a PIMHA (Oficina d’Habitatge d´Igualada), situada al Ajuntament d’Igualada (Pl. de l’Ajuntament, 1, d’Igualada) o al telèfon  93 803 19 50

 

  • Compartir