Sou a: Dinamització Econòmica / Internacionalització

INTERNACIONALITZACIÓ

Igualada Fashion & Design Hub

La creació del Igualada Fashion & Design Hub pretén aprofitar l’oportunitat d’estimular la cooperació empresarial i facilitar un espai que concentri les activitats relacionades amb les indústries del disseny de la Comarca i provoqui la seva acceleració, aprofitant sinèrgies entre elles.

Coordinació del PECT

L'Ajuntament d'igualada és el responsable de la gestió i governança del projecte PECT per garantir que durant tot el cicle de vida es compleixin els objectius, minimitzant-ne les desviacions i s'executin les operacions correctament i en els temps previstos la bona implementació del projecte es comprova sistemàticament amb els indicadors de resultats de cada operació.

El projecte InterTex està finançat pel programa europeu Interreg SUDOE, i liderat per l'Ajuntament d'Igualada. Té l'objectiu d'estimular la competitivitat de les petites i mitjanes empreses del tèxtil al sud-oest d'Europa.

El projecte RetaiLink està finançat pel programa europeu URBACT III, i liderat per l'Ajuntament d'Igualada. Permet intercanviar coneixements i experiències entre ciutats mitjanes d'Europa, per crear estratègies innovadores que ajudin a estimular el petit comerç, en el marc del desenvolupament urbà sostenible.

El projecte 4DCities està finançat pel programa europeu URBACT II, i liderat per l'Ajuntament d'Igualada. Permet intercanviar coneixements i experiències entre ciutats mitjanes d'Europa, per impulsar la innovació en salut com a tractor econòmic, en el marc del desenvolupament urbà sostenible.

El projecte Europe in the future - Multifaceted and Unified està finançat pel programa Europe for the Citizens, i liderat per l'Ajuntament d'Aksakovo - ciutat de Bulgària agermanada amb Igualada. Es proposa augmentar la cooperació i l'intercanvi de bones pràctiques entre ciutats europees i estimular una ciutadania activa.

El projecte Social One Stop Shop, finançat pel Fons Social Europeu, té com a objectiu l’intercanvi d’experiències i bones pràctiques en l’àmbit dels serveis socials de diferents països de la Unió Europea. Està liderat per la ciutat búlgara d'Aksakovo, i hi han participat Igualada i dues ciutats més de Polònia i Dinamarca.

  • Compartir