Sou a: Dinamització Econòmica / Internacionalització / URBACT 4D Cities

URBACT 4D Cities

 

El 4D Cities és un projecte europeu liderat per Igualada dins el programa URBACT que neix a partir del Centre d’Innovació per a la Simulació en Salut 4D Health i que té per missió fer de la Innovació en Salut un motor de creixement per la ciutat.

Va arrencar el maig de 2012 amb les ciutats associades de Leeds (Regne Unit), Novara (Itàlia), Tartu (Estònia) i Plunge (Lituània) i a partir de gener de 2013 van incorporar-s’hi Eindhoven (Holanda), Jena (Alemanya) i Baia Sprie (Romania), totes elles capitanejades per Igualada.

L’objectiu del 4D Cities és que cada ciutat configuri el seu propi Pla d’Actuació Local fruit del treball conjunt entre els socis del projecte i les aportacions de la seva ciutadania, a qui s’implica activament. En el cas d’Igualada, formen part d’aquest col·lectiu l’Ajuntament d’Igualada (Departament de Dinamització Econòmica, de Sanitat i Salut Pública, d’Esports, i d’Acció Social i Promoció Personal), Associació de Dones de les tardes dels Dimecres, Associació de Gent Gran d’Igualada – Casal del Passeig, l’Associació de Mucopolisacaridosis i Síndromes Relacionats, l’Associació de Pares Igualadins de Nens i Adolescents Subdotats (APINAS), la Cambra de Comerç de Barcelona (delegació a l’Anoia), el Centre d’Atenció Primària ABS Igualada Urbà, Centres ortopèdics, Consorci Sanitari de l’Anoia (Hospital i Centre d’Atenció Primària ABS Igualada Nord), Consorci Sociosanitari d’Igualada, Corporació Fisiogestión, Creu Roja (delegació a l’Anoia), Farmàcies comunitàries, Fundació Privada Àuria, Centre per a l’autonomia personal Josep Orgué, Fundació Sanitària Sant Josep, Fundació Sociocultural ATLAS, Institut de Batxillerat i de Formació Professional Milà i Fontanals, Llar del Sant Crist, Taller Cooperativa Àuria (TAC), TIC Anoia, Unió Empresarial de l’Anoia i 4D Health. Centre d’Innovació per a la Simulació en Salut.

El Pla d’Acció d’Igualada concreta les accions que es volen dur a la pràctica per millorar la prevenció de la refractura de maluc.

El programa URBACT promou l’intercanvi i l’aprenentatge entre ciutats europees per aconseguir un desenvolupament urbà sostenible. Fins a dia d’avui hi participen, o hi han participat, 500 ciutats de 29 països diferents aplegant un total de 7.000 membres actius.

Més informació:

www.urbact.eu/4d-cities

www.facebook.com/URBACT4DCities

www.twitter.com/URBACT_4DCities

www.youtube.com/URBACT4DCities

Documents

Pla d'acció local d'Igualada: Disminució de la refractura de maluc. Un enfocament multidisciplinari centrat en el pacient.

Manual per a la prevenció secundària de la fractura de maluc i d'altres fractures per fragilitat òssia.Guia pràctica: Tinc més de 50 anys. Com puc prevenir una fractura?

 

Més documents del projecte URBACT4DCities

 

Díptic

 

Butlletins

 

4D Cities butlletí 3: "Presa de pols al sistema de salut"

4D Cities butlletí 2: "La salut pot millorar"

4D Cities butlletí 1: "L'inici de l'aventura URBACT"

Vídeos

4D Cities Video 1: "What is 4D Cities?".

 

4D Cities Vídeo 2: "Health Innovation actors: Knowledge".

 

4D Cities Vídeo 3: Health Innovation actors: Health System.

 

4D Cities Vídeo 4: Health Innovation actors: Business.

 

 

4D Cities Vídeo 5:Health Innovation actors: Citizens

4D Cities Video 6: Next steps

Amb el suport de:

  • Compartir