Sou a: Acció Social i Habitatge / Igualtat de gènere / LGTBI / 17 de maig. Dia internacional contra la LGTBIfòbia

17 de maig. Dia internacional contra la LGTBIfòbia

El 17 de maig es va establir com a Dia Internacional contra la LGTBIfòbia pel fet que en aquest dia del 1990 l’OMS (Organització Mundial de la Salut) va eliminar l’homosexualitat de la llista d’enfermetats mentals

Campanya #transformalamirada de l'any 2022 de la Mancomunitat de la Conca d'Òdena. Consulta l'agenda de tots els actes organitzats amb motiu del dia internacional contra la LGTBIfòbia.

El passat 2014 es va aprovar a Catalunya la Llei 11/2014, del 10 d'octubre, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, instant els ajuntaments a desenvolupar polítiques LGTBI. 

El 17 de maig es commemora a nivell mundial el Dia Internacional contra l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia (LGTBIfòbia) i des de les Regidories d’Igualtat dels municipis de la Mancomunitat es promouen diferents actes de sensibilització i prevenció de la LGTBIfòbia i de visibilització del col•lectiu. Conculta les activitats i participa.

#transformalamirada2019 

#transformalamirada2018

#transformalamirada2017

#transformalamirada2016

  • Compartir