Programació actual

Nova programació del Teatre Municipal Ateneu de setembre a gener

Ningú no s’hauria imaginat, quan vam presentar la temporada a finals de l’any passat, com canviarien les coses per al teatre durant l’any 2020. Sortosament s’han pogut reprogramar els espectacles ajornat a causa de la Covid-19, encara que amb l’aforament complet. Tot i així emprenem la programació amb una dotzena d’espectacles.

Les novetats de la temporada

El fet de reprogramar ha provocat que en aquest nou semestre no hi hagi nous abonaments, sinó que es mantenen els de la temporada anterior. Per les novetats d’aquesta temporada caldrà comprar l’entrada, amb els preus que s’indiquen per cada obra. Una de les novetats és la del diumenge 20 de setembre, a les 7 de la tarda, el Teatre Municipal l’Ateneu presentarà l’espectacle de Josep M. Ribaudí ‘Kabrota’, Elles. A punt de fer 80 anys ha escrit i ha posat la música a les històries de deu dones, explicades a través de la memòria d’una tia àvia que ho sap tot. La dramatúrgia i direcció és de Sílvia Sanfeliu i els arranjaments musicals són de Txema Riera que també els interpreta al piano. L’actriu i cantant Mònica Vives Foix dona vida a tots els personatges. Finalment, Encarni Sánchez és la responsable del moviment escènic. Hi ha entrades disponibles al web www.teatremunicipalateneu.cat de 16, 14 i 10 €.

La segona novetat és el projecte Encara hi ha algú al bosc, la nova producció del Teatre de l’Aurora i l’equip de Cultura i conflicte. El projecte compta amb un muntatge teatral, un documental i una instal·lació fotogràfica que recull les veus de les dones que van sobreviure a les violacions com a estratègia ètnica durant la guerra de Bòsnia. L’espectacle, dirigit per Joan Arqué i amb dramatúrgia d’Anna Maria Ricart és interpretat per Ariadna Gil, Montse Esteve, la igualadina Judit Farrés, Magda Puig, Òscar Muñoz, Pep Pascual i Erol Ileri. Es preestrena a Igualada abans del Festival Temporada Alta i la temporada al TNC. Es podrà veure el dissabte 10 d’octubre, a les 9 del vespre, i podeu reservar la vostra entrada al web del teatre.

  • Compartir