Programació actual

PROGRAMACIÓ DEL TEATRE MUNICIPAL ATENEU DE GENER A MAIG de 2021

A partir del dia 7 de febrer comença la temporada del primer semestre de 2021 de teatre, música i dansa del Teatre Municipal Ateneu. Les entrades es poden comprar a partir del dia 20 de gener per espectacles separats, sempre en línia al web teatremunicipalateneu.cat. Es poden adquirir els abonaments de temporada, sempre que hi hagi disponibilitat de les sis obres.

La taquilla del passatge Vives obre els dijous d’11 a 13 h i de 18 a 20 h i una hora abans de cada espectacle. La taquilla del carrer Garcia Fossas no estarà operativa per limitar la presencialitat.

Hi ha un abonament per a tota la temporada a 60 euros que inclou les cinc obres de teatre i, de regal, l’espectacle de BCN City Ballet La consagració de la primavera.

Espectacles de la temporada (inclosos a l’abonament)

De mares i filles (7 de febrer).  De Paco Mir amb Mont Plans i Annabel Totusaus.

Un dia qualsevol, (28 de febrer). De Les Antonietes i  Oriol Tarrason amb Imma Colomer, Anabel Castan, Pep Ferrer i Quimet Pla .

Alguns dies d’ahir, (14 de març), de Jordi Casanovas amb Míriam Iscla, Abel Folk, Maria Ossó i Francesc Cuéllar.

Els gossos (28 de març) de Nelson Valente amb Mercè Arànega, Joan Negrié, Albert Pérez i Sandra Monclús. L’escenografia és del montbuienc Albert Pascual.

El mètode Grönholm (11 abril) de Jordi Galceran amb Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer. La direcció és de Sergi Belbel.

La consagració de la primavera (2 de maig) d’Igor Stravinsky. Ballet neoclàssic amb la companyia BCN City Ballet, coreografiat per Carlos Bonilla i dirigit per Georgina Rigola.

Altres espectacles

Les Il·luminacions, de Benjamin Britten (13 de març) amb l’Orquestra Terres de Marca, la soprano Ulrike Haller i el director igualadí Daniel Mestre.

Project’Òpera presentarà Òpera duets (27 de febrer)  amb el tenor Daniel Muñoz, el baríton Fernando Álvarez i el pianista Ricardo Estrada.

Els Amics de l’òpera d’Igualada organitzen un concert d’Il Trovatore (21 de març). És una de les grans òperes del Verdi jove.

La Xarxa aquest hivern presenta un espectacle mensual. Campi Qui Pugui oferirà Camí a l’escola (21 de febrer). Teatre Mòbil i Marcel Gros presentaran Remember Show (21 de marc).

ENLLAÇ: Venda d'entrades i abonaments

  • Compartir