Sou a: Inici / L'Ajuntament / Contractació

Contractació

En aquest apartat trobareu tota la informació sobre els procediments de contractació i licitacions públiques tramitades per l’Ajuntament d'Igualada.

Aquests procediments es gestionen mitjançant el Perfil del Contractant, que és el mitjà de difusió mitjançant el qual es publiquen les adjudicacions d'obres de valor estimat superior a 40.000 euros i la resta de contractes superiors a 15.000 euros.

En aquest perfil hi consta tota la informació actualitzada al moment dels procediments de contractació oberts i negociats, des del moment de la publicació de l’obertura de la licitació fins a la data de la formalització. Tothom que hi estigui interessat podrà obtenir els documents corresponents (plecs de clàusules, acords d’adjudicació, etc) i la informació necessària (pressupost de licitació, pressupost d’adjudicació, persona física o jurídica adjudicatària, preu del contracte, etc). 

Així mateix, l’Ajuntament publicarà en aquest espai de contractació tota la informació necessària per donar compliment a la normativa de transparència i accés a la informació pública que sigui aplicable.

  • Compartir