Sou a: Inici / L'Ajuntament / Regidors / Enric Conill

Enric Conill

Regidor
 

Llicenciat en Arquitectura per la Universitat Politècnica de Catalunya a l’Escola tècnica superior d’Arquitectura de Barcelona, postgrau en Gestió Urbanística per l’Escola Sert del Col·legi d’arquitectes i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Recentment ha iniciat els estudis del Grau en Dret a la Universitat Oberta de Catalunya. Actualment cursant assignatures de segon i tercer curs.

Des de els inicis dels estudis d’Arquitectura, ja des del segon curs, va compaginar el treball en pràctiques en estudis professionals amb els propis estudis a la Universitat. Des de l’any 2000 fins a l’any 2006 va realitzar pràctiques i col·laboracions en el despatx professional de Pere Puig, arquitectura, amb tasques de col·laboració en l’execució de projectes d’arquitectura bàsics i executius d’edificis públics i privats així com documentació per a concurs públics d’arquitectura.

Des de l’any 2007 exerceix com a autònom amb despatx propi, ECTA arquitectura, realitzant treballs d’arquitectura, urbanisme i interiorisme. Col·laborador professional dins els despatx professional Tallercinc Slp des de Maig de 2006 fins a Desembre de 2011 combinant amb la tasca i treballs en despatx propi. Ha realitzat tant en despatx propi com en col·laboració amb Tallercinc, diferents projectes d’arquitectura i interiorisme en l’àmbit privat i públic i la gestió de diferents obres públiques i privades.

És autor també de diferents treballs d’urbanisme, urbanització, planejament i gestió urbanística, tant en l’àmbit privat com el públic, també des de l’elaboració individual en despatx propi així com en col·laboració amb altres despatxos professionals. Ha participat en concursos professionals d’arquitectura, urbanització, planejament i urbanisme, tant en la vessant individual com formant part d’equips més amplis de professionals.

Trajectòria cívica

Ha crescut i viscut a Igualada. Actualment viu també a Igualada. Ha estat membre de diferents entitats d’Igualada com el Cau d’Igualada, del qual va formar part com a escolta durant molts anys.

I també com a jugador de futbol amateur dins la secció esportiva de l’Ateneu Igualadí.

És membre i representant a l’Assemblea General del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya així com a la Demarcació de Barcelona. Col·laborador de la delegació de Bages-Bergadà-Anoia del Col·legi d’Arquitecte de Catalunya.

ENLLAÇ a les dades sobre la declaració de béns patrimonials, possibles incompatibilitats i activitats, règim de dedicació, i les retribucions i indemnitzacions que perceben els càrres electes.

  • Compartir