Sou a: Inici / L'Ajuntament / Regidors / Iolanda Gandia

Iolanda Gandia

Regidora

Formació i trajectòria professional

Vaig estudiar educació secundària a l’ institut del CAR de Sant Cugat del Vallès.  Apte a les proves d’ accés a la universitat per a majors de 25 anys per la Universitat Autònoma de Barcelona. He estudiat diversos cursos relacionats amb la gestió d’ equipaments i activitats esportives així com la gestió d’ equips de treball en l’ Administració Publica.
Des de maig de 2002 i fins a l’ actualitat estic treballant a l’ ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, a l’ Àrea d’ Esports on he desenvolupat diverses responsabilitats primer com a monitora i socorrista, i des de l’ any 2004  realitzant tasques de coordinadora dels serveis esportius.

En l'actualitat cursant el Grau de Gestió i Administració Pública a la Universitat Oberta de Catalunya -  UOC.

Trajectòria esportiva

He estat nedadora del Club Natació Igualada els anys 1980-1990 i 1991-1992. La temporada 1990-1991, vaig formar part de l’ equip de natació Metropole de Las Palmas de Gran Canaria. Finalment vaig acabar la meva trajectòria com a esportista professional l’any 1992. Al llarg de tots aquest anys vaig assolir diferents premis i guardons en diferents campionats tant nacionals com internacionals i vaig formar part de l’ equip pre-olimpic des de l’ any 1988 fins el 1992.

Trajectòria cívica

Soc mare de tres fills i estic implicada en diverses associacions o entitats on ells realitzen les seves activitats educatives, esportives o lúdiques. En aquests moments soc membre de l’ Ampa de l’ escola Mowgli  des de l’ any 2008 i també soc la representant de l’ Ampa al consell escolar des de 2012. Per altra banda, soc membre de la Junta del Club Handbol Igualada des de 2016, i membre de Dessota - Associació gestora de la imatgeria festiva d'Igualada sense foc des de 2018

ENLLAÇ a les dades sobre la declaració de béns patrimonials, possibles incompatibilitats i activitats, règim de dedicació, i les retribucions i indemnitzacions que perceben els càrres electes.

  • Compartir