Sou a: Inici / L'Ajuntament / Regidors / Jordi Cuadras

Jordi Cuadras

Regidor

Llicenciat en Periodisme per la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB. És el cap de l’oposició de l’Ajuntament d’Igualada i president del Fons Català de Cooperació.

La seva experiència professional abarca diversos mitjans de comunicació d’àmbit local i nacional, tot combinant la ràdio, la televisió, la premsa escrita i diferents corresponsalies com la de La Vanguardia i l’Agència EFE.

Ha estat cap de programes de Ràdio Igualada i Conca TV, director de Canal Taronja Anoia i cap de programes de Grup Taelus Comunicació. Va ser el coordinador del cicle Dimarts de Diàlegs a l’Ateneu Igualadí i ha format part de la Coral els Verdums, el Club Handbol Igualada i l’Escola Municipal de Música. És soci de Metges Sense Fronteres. Ha estat candidat a l’alcaldia d’Igualada els anys 2019 i 2023 i vicepresident primer del Consell Comarcal i responsable de Promoció Econòmica el mandat 2019-2023.

ENLLAÇ a les dades sobre la declaració de béns patrimonials, possibles incompatibilitats i activitats, règim de dedicació, i les retribucions i indemnitzacions que perceben els càrres electes.

  • Compartir