Consells per preparar aliments segurs
Preparació d'aliments amb seguretat
Per prevenir toxiinfeccions alimentàries és important respectar unes normes d’higiene durant la preparació i la conservació dels menjars, que ajuden a garantir que els aliments siguin segurs.
Les toxiinfeccions són malalties que es manifesten sobretot amb símptomes digestius, com els vòmits i les diarrees, i que es produeixen quan una persona consumeix un aliment contaminat per microorganismes, com la salmonel·la.
Està perfectament establerta la relació entre determinades pràctiques incorrectes i aquestes malalties. Respectar les quatre normes bàsiques d’higiene, és a dir, netejar, separar, coure i refredar, ajuda a evitar toxiinfeccions alimentàries.
Et pot interessar:
Tríptic: Quatre normes per garantir la seguretat dels aliments
Vídeo: Garantir la seguretat dels aliments que preparem.
Vídeo: Consells de seguretat alimentària per a la gent gran.
Vídeo: El rentat de fruites i verdures.
Vídeo: Els ous.
Vídeo: Recol.lecció de bolets.