Informació per a establiments alimentaris
Documentació
Normativa General
- Lleis marc:
- Condicions Tecnicosanitàries Generals:
Fitxes específiques per sectors
Condicions sanitàries de l'aigua potable en xarxa interna
Sector begudes i sucs
- Venda begudes alcohòliques, no alcohòliques, sucs de fruita i vegetals
- Establiment minorista cerveser
Sector cafè, te, cacau i derivats
Sector de la carn fresca i derivats
Sector congelats
Sector fruites i hortalisses
Sector gelats
Sector llet
Sector mel, llaminadures i torrons
Sector menjars preparats
- Menjars preparats - Bar
- Menjars preparats - Restaurant
- Menjars preparats - Bar restaurant
- Menjars preparats - Venda menjars preparats
- Menjars preparats - Elaboració i venda en el mateix local
- Menjars preparats - Establiments de temporada
- Menjars preparats - Venda llegums cuits
- Menjars preparats - Elaboració i venda llegums cuits en el mateix local
- Menjars preparats - Màquines expenedores
Sector orxates i granissats
Sector d'ous i ovoproductes
Sector pa i/o pastisseria
- Establiment de venda de pa i/o pastisseria
- Establiment de venda de pa i/o pastisseria amb degustació
- Establiment de venda de pa i/o pastisseria amb cocció de productes semielaborats
- Establiment de venda de pa i/o pastisseria amb obrador
- Elaboració i venda de xurros
Sector peix
- Peixateria
- Peixateria amb elaboracions
- Bacallaneria i pesca salada
- Bacallaneria i pesca salada amb elaboracions
Sector queviures, supermercats i grans superfícies
- Queviures
- Supermercats i grans superfícies
- Transport productes alimentaris a temperatura regulada per autovenda i repartiment
Enllaços d’interès
- Agència Catalana de Seguretat Alimentària http://www.gencat.cat/salut/acsa/
- Seguretat Alimentària de la Diputació de Barcelona http://www.diba.cat/web/salutpublica/seguretat_alimentaria
- Mapa de perills alimentaris http://mapaperills.grisc.cat/index.php
- Guies de pràctiques correctes d’higiene reconegudes oficialment http://www.gencat.cat/salut/acsa/html/ca/dir2967/index.html