Sou a: Entorn Comunitari i Cooperació / Punt-Consum / Eines per gestionar l'economia familiar

Eines per gestionar l'economia familiar

Logo OMIC

A continuació trobareu un seguit de recursos pràctics que us poden ser d'utilitat en la gestió diària de la vostra economia familiar.

  • Infoconsum (app) (2013). Infocomsum és un aplicatiu de software per a dispositius mòbils (smartphones i tablets) oficial de l’Agència Catalana del Consum que fomenta el consum autosuficient amb informació i eines pràctiques a disposició dels seus usuaris. Està disponible per a sistemes operatius Android i IOS (per a dispositius Apple).
  • Pren el control de la teva economia (programa informàtic) (2013). L’Agència Catalana del Consum posa a l’abast de la ciutadania aquest programa informàtic per a la gestió del pressupost familiar. Es pot descarregar de manera gratuïta AQUÍ 
  • Consumir a ritme de família (joc). Joc educatiu que us podeu descarregar (juntament amb la guia didàctica) pensat perquè els adults de la família juguin amb els més petits, amb l’objectiu de fer-los una reflexió sobre les diverses maneres d’organitzar el temps lliure i la gestió del pressupost.
  • Controla els teus préstecs (programa) (2007). Programa informàtic que us podeu descarregar i que us ajudarà a triar l’opció més adequada a la vostra economia familiar en cas que us calgui demanar un préstec personal o hipotecari.  
  • Compartir