Mercat de Lletres

El Mercat de Lletres és una iniciativa cultural que va engegar la regidoria de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, per tal de promoure la difusió de la lectura, la llengua i la literatura, és una eina que ens ha d’ajudar a promoure l’escriptura i la lectura, donar a conèixer autors catalans i locals i fomentar l’ús de la llengua catalana. El Mercat es desenvolupa en un entorn informal i lúdic, amb activitats per totes les edats però alhora amb un contingut rigorós.
 
Enguany serà la 6a edició del Mercat de Lletres que tindrà lloc per primera vegada, a la Biblioteca Central i a la plaça de Cal Font, el dissabte dia 30 de setembre de 2017.
 
El Mercat de Lletres es va iniciar l’any 2012 i  és una iniciativa que s’organitzà des del Programa de millora del barri de Sant Agustí i el Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració de diverses institucions i entitats de l’àmbit de la cultura. A partir del 2017 el Mercat s'organitza des de la Biblioteca Central (Departament de Promoció Cultural).

  • Compartir