Carnaval bombolla. Petem-ho!

Carnaval d'Igualada 2021

Aquest any és un any especial i no podrem trobar-nos al carrer per gaudir del Carnaval com havíem fet fins ara, degut a les restriccions que imposa la prevenció del contagi de la Covid 19. Ens hem de cuidar mentre no es generalitzi la vacuna. Però tot això, el Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada vol mantenir l’esperit del Carnaval amb la convocatòria del 1r concurs de disfresses per Instagram per un costat, i un concurs de pregons, les bases dels quals les trobareu al web municipal i al facebook de cultura igualada.

Pel que fa al concurs de disfresses, s’estableixen 4 categories (infantil fins a 12 anys; jove, entre 13 i 18 anys i adults a partir de 19 anys i familiar (amb un mínim de 2 persones i un adult). Consulteu les bases.

Pel que fa als premis s’estableixen 6 premis de 150 € per cada categoria. A la categoria infantil i jove es donarà un val de compra de llibres o material escolar.

El concurs estarà obert a tothom que resideixi a la conca d’Òdena. Cal publicar les fotos del 13 al 21 de febrer de 2021 amb l’etiqueta #carnavaligd2021. Consulteu les bases a la web de l’Ajuntament d’Igualada i a les xarxes socials d’instagram i facebook de culturaigualada. També es poden demanar a  festes@aj-igualada.net.

Pel que fa al Concurs de Pregons, poden participar-hi  tots els textos originals, inèdits i escrits en català expressament per a aquest Carnaval, amb una extensió de 2 fulls Din A4, a una cara, lletra Arial 12.  S’enviaran per correu electrònic a festes@aj-igualada.net . El termini d’admissió acaba el dia 3 de febrer. El veredicte del jurat serà inapel·lable. El pregó serà enregistrat i llegit en públic pel rei Carnestoltes a les xarxes socials el dia 13 de febrer. El premi serà de 150 €.

Consulteu les bases del concurs de DISFRESSES

Consulteu les bases del concurs de PREGONS

  • Compartir