Carnaval a Igualada

Carnaval d'Igualada 2024

El dia 10 de febrer torna el Carnaval d’Igualada a 2/4 de 7 de la tarda en l’itinerari habitual del c/ de Joaquima Vedruna, c. Soledat, c. De Sant Jordi, Rambla General Vives, rambla Sant Isidre, Rambla Nova, c. De Santa Caterina, c. Aurora  fins a la plaça de Cal Font, on arriba al voltant d’1/4 de 9 del vespre, on es farà la lectura del pregó i el repartiment de premis en acabar la rua.

Les comparses es poden inscriure del 19 de gener al 2 de febrer. Hi ha un total de 15 premis: 5 de 500€ per les millors comparses escollides pel Jurat i fins a 10 premis més de 200€.  Per la inscripció podeu enviar un correu a indicant el nom de la comparsa, el nombre de persones, el vostre correu electrònic, el nom del responsable, nom entitat si és el cas, adreça física, població i un telèfon mòbil. L’ordre de la comparsa serà per dia i hora d’inscripció. També us podeu inscriure personalment a les oficines de Cultura (plaça Sant Miquel, 12, 2n pis d’Igualada).

Recordem també que l’endemà diumenge 11 de febrer, a les 12 h, hi haurà espectacle d’animació infantil pel Carnaval dels més petits amb Carles Cuberes “Cassoles, Olles i Cançons” a la plaça de l’Ajuntament.
El cartell és obra de Trastus Creative Studio.

Podeu descarregar-vos aquest díptic en el següent ENLLAÇ

  • Compartir