Mercat de Lletres

El Mercat de Lletres és una iniciativa cultural que organitzen la Biblioteca Central d’Igualada, la regidoria de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració de diverses institucions i entitats de l’àmbit de la cultura. L’objectiu del Mercat és promoure la lectura, la llengua i la literatura, així com donar a conèixer autors catalans i locals i fomentar l’ús de la llengua catalana. El Mercat es desenvolupa en un entorn informal i lúdic, amb activitats per totes les edats però alhora amb un contingut rigorós.

Enguany serà la 10a edició del Mercat de Lletres que tindrà lloc del 22 al 25 de setembre , a diferents espais de la Biblioteca Central i garantint totes les mesures de prevenció i seguretat.

L’aforament a totes les activitats és limitat per garantir les mesures sanitàries, per tant, cal reservar les localitats per Internet a partir del 12 de setembre a www.tiquetsigualada.cat .

Només el concert del dia 24 és de pagament, la resta d’activitats són gratuïtes.
Per això preguem que si, un cop agafada l’entrada, no hi podeu assistir, aviseu a la Biblioteca per poder cedir les vostres entrades a altres persones.
Per accedir a qualsevol de les activitats programades caldrà presentar la reserva.
Ús obligatori de mascareta i gel hidroalcòholic.

Podeu consultar el programa a continuació.

  • Compartir