Mercat de Lletres

Martí Gironell, Vicenç Villatoro, Carlota Gurt, Alba Dalmau, Núria Bendicho i Ramon Solsona, plats forts del 11è Mercat de Lletres.

La Biblioteca Central d’Igualada i el departament de Promoció Cultural ja ho tenen tot a punt per celebrar l’onzena edició del Mercat de Lletres d’Igualada, que es durà a terme el dissabte 1 d’octubre, durant tot el dia als diversos espais de la Biblioteca, al Teatre de l’Aurora i a la plaça de Cal Font. Aquest mercat ja s’ha convertit en un punt de trobada per a tots els qui estimem la lectura, des de petits a grans, i per aquest motiu es combinen propostes amenes i originals adreçades a totes les edats.

Després de les dues darreres edicions marcades per les limitacions de la Covid la Biblioteca presenta un ampli programa d’activitats amb la presència d’un gran nombre d’autors i autores de renom, des de Vicenç Villatoro a Carlota Gurt. Tots ells representen diferents literatures, diverses maneres d’escriure i d’estimar els llibres que conviuen avui a casa nostra.

També es tornarà a instal·lar l’espai de lectura a la plaça, al voltant del qual hi haurà les parades de les llibreries i d’entitats.

Una vintena de propostes donen forma al Mercat de Lletres, que comptarà per a la inauguració, a ¾ de 12, amb la presència de Martí Gironell, per parlar del seu nou llibre «El fabricant de records» (Premi Prudenci Bertrana 2022).

Totes les activitats seran gratuïtes però per als tallers i la gala de cloenda dels Premis Narranación al Teatre de l’Aurora caldrà inscripció prèvia a la Biblioteca (telf.: 938049077, correu-e: ). El programa sencer d’activitats i exposicions es pot consultar a les webs de l’ajuntament (igualada.cat) i la Biblioteca (bibliotecaigualada.cat), així com a les xarxes socials del Mercat de Lletres i de la Biblioteca. També s’editaran programes en paper que es repartiran pels equipaments públics de la ciutat.

Podeu consultar el programa a continuació.

  • Compartir