Festa Major d'Igualada

Del 22 al 29 d'agost Igualada celebra la seva Festa Major
Després d’uns anys complexos, Igualada recupera aquest any una Festa Major que tornarà a ser de màxims. Una celebració que permetrà que totes les colles i entitats de la ciutat puguin tornar als carrers i a les places i que tots els igualadins i igualadines puguin gaudir de la nostra festa gran, sense restriccions i amb el civisme que ens caracteritza com a ciutat.

Aquest any Igualada ostenta la Capitalitat de la Cultura Catalana i la Festa Major esdevindrà, més que mai, un aparador del nostre gran múscul associatiu i cultural. Un conjunt variat, format per entitats històriques, per grups que han recuperat balls i actes tradicionals que s’havien perdut, i per entitats, de nova formació, que han sumat diversitat a la nostra celebració. Totes elles tenen en comú que són l’ànima de la nostra Festa Major i que amb la seva feina, a vegades invisible, fan possible la llarga llista d’actes que tornaran a omplir els nostres carrers de música, tradició, cultura i diversió.

Com a alcalde, aquest any més que mai, tinc ganes de desitjar-vos que gaudiu d’una bona Festa Major. Una festa que tornarà a ser com les de sempre. De fet, els actes que l’han precedit i que han pogut fer-se sense restriccions ens demostren que tenim ganes de retrobar-nos, de participar i de gaudir plegats. Des del departament de Cultura s’ha dissenyat un programa d’actes transversal i dirigit a tot tipus de públic per tal que tothom tingui el seu moment dins la Festa Major.

Us animo a gaudir d’aquesta festa amb el seny i el civisme que les igualadines i igualadins hem demostrat durant la pandèmia. Estic segur que aquest any redescobrirem la nostra festa revivint actes i moments que en aquesta aturada hem trobat molt a faltar.

Igualadines, Igualadins, us desitjo de tot cor una molt bona Festa Major!

Marc Castells i Berzosa
Alcalde d’Igualada


Descarregueu-vos el programa de la Festa Major o consulteu-lo a continuació

  • Compartir