Festa Major d'Igualada

Entre els dies 23 i 30 d'agost Igualada celebra la seva Festa Major

Aquest any, la important campanya de vacunació que s’està duent a terme fa que puguem tornar a programar aquesta celebració tan participada i viscuda per tota la ciutadania. Hem de tenir en compte però, que no podem abaixar la guàrdia i que cal mantenir les mesures de prevenció per evitar la propagació de la Covid i no relaxar-nos per tal que no s’incrementin els contagis, encara que estiguem vacunats. Per aquest motiu, els actes es faran d’acord amb les restriccions dictades pel Procicat que estiguin vigents durant els dies de Festa Major.

S’ha previst que tots els actes és duguin a terme en espais perimetrats o tancats, amb aforament limitat: pati del Museu de la Pell, Parc Central, pati de l’Escola Pia, pista de l’Ateneu Igualadí, Teatre Municipal l’Ateneu i pista de l’escola Garcia Fossas. Les cercaviles i similars, en cas que no es puguin fer a la via pública es buscarà altres opcions per dur-les a terme, com per exemple perimetrant el carrer Dr. Joan Mercader o algun altre espai. Per assistir a les diferents activitats, tal com s’explica al programa, caldrà comprar entrada – la majoria són  simbòliques a 1 € o gratuïtes-, excepte alguns espectacles del teatre. El públic estarà sempre assegut i amb distància de seguretat. Serà obligatori l’ús de mascareta a tots els recintes i no hi haurà servei de bar.

La Festa Major es fa amb la col·laboració de totes les entitats de cultura popular i tradicional que participen a les cercaviles i processó i també la col·laboració d’entitats com la Xarxa d’Igualada en els espectacles infantils. Dins el programa també hi consten les activitats organitzades pel Teatre de l’Aurora, Associació Juvenil la Coll@nada i les entitats esportives.

Bona festa Major!


Descarregueu-vos el programa de la Festa Major o consulteu-lo a continuació

  • Compartir