Sou a: Promoció Cultural i Relacions Institucionals / Cultura / Esdeveniments culturals / Mostra Igualada, fira d'espectacles infantils i juvenils

Mostra Igualada, fira d'espectacles infantils i juvenils

Mostra Igualada – fira d'espectacles infantils i juvenils és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles, que aplega al voltant de 30.000 espectadors i 1000 professionals de mitjana en cada edició.

Forma part dels sis Mercats estratègics de Catalunya, i s'emmarca dins Catalan Arts, la marca d'internacionalització de les empreses culturals i creatives catalanes dels àmbits de la música, les arts escèniques, el llibre, les arts visuals i la cultura digital, impulsada des de l'Àrea de Mercats de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) de la Generalitat de Catalunya que coordinen els mercats estratègics de les arts escèniques i de la música de Catalunya (FiraTàrrega, Trapezi, Mostra Igualada, Sismògraf, Mercat de Música Viva de Vic i Fira Mediterrània). La Mostra nodreix les programacions familiars del país i proveeix les d’arreu de l’Estat espanyol i l’estranger.

D’entre les més de 700 sol•licituds de participació rebudes, la direcció artística en selecciona una cinquantena per la seva qualitat, contemporaneïtat, originalitat i capacitat d’incorporar nous llenguatges i posades en escena en espais no convencionals. Hi tenen cabuda tots els gèneres escènics (teatre, màgia, circ, clown, titelles, dansa, música, multidisciplinar, etc.), tant a sala com al carrer. Tot i que la majoria de les companyies són catalanes, també hi actuen formacions espanyoles i internacionals.

A més a més, La Mostra és un punt clau de trobada del sector professional, que gaudeix d’un espai de negoci i intercanvi (La Llotja) i un conjunt d’activitats paral•leles com conferències, sessions de speed meetings, un mercat de projectes (pitching) i trobades pactades o informals que afavoreixen el contacte entre els diferents agents.

  • La 31a edició tindrà lloc del 26 al 29 de març de 2020.

Web oficial de la Mostra. Venda d'entrades online a partir del dia 9 de març a:

http://mostraigualada.cat

Programa oficial de la Mostra

  • Compartir